Oldal kiválasztása

prémium kategória

Félúton, kezdőkörben

Félúton, kezdőkörben

Beszélgetés Szepsy Istvánnal

Ez egy 2015-ös beszélgetés. Azóta Szepsy István visszahúzódott a borászatába, a családnak nincs már érdekeltsége a mádi gasztronómiában, Messi elhagyta a Barcelonát, a Grand Tokaj pedig a napokban beépült a Tokaj-Hegyalja Egyetemet üzemeltető alapítványba.

Harmóniában a borvidékkel

Harmóniában a borvidékkel

A villányi Jackfall Bormanufaktúra

A Jackfall a hagyomány, a minőség és a modern gondolkodás szinergiája. Olyan maradandó entitás, mint amilyen a 19–20. század fordulóján az európai építészetben uralkodó, városképeket máig meghatározó eklektika volt, ami tulajdonképpen historizálva gyűjtötte egybe korábbi korok stílusának értékeit.

Jekl Pincészet

Jekl Pincészet

Aki a legjobban ismeri Villányt

Klasszikus családi vállalkozás a Jekl Béláé, amelyben a két felnőtt és a két gyerek nagyon szerencsés harmóniában teszi hozzá a saját részét a közös teljesítményhez. A borász és növényvédő végzettségű családfő és pedagógus felesége reneszánsz emberekként, mindenre nyitottan, az irodalom, a zene, a sport, a néprajz, a nyelvi jelenségek és a természet szépségeit befogadva építgették és építgetik ma is a saját birodalmukat.

Holland Pázsit – és a fű még télen is zöld marad!

Holland Pázsit – és a fű még télen is zöld marad!

Amit úgy terveztek, hogy ellenálljon a legrosszabb időjárási viszonyoknak

Ezeket a gyepeket a legjobb alapanyagok felhasználásával tervezték – így garantálva a hosszú élettartamot és az állandó magas minőséget. Hogy képesek legyenek a legkényesebb ízlésűeket is lenyűgözni, az összes termék a mai piacon létező legmodernebb, legélethűbb fűszálakból készül.

Riczu Tamás felelősséget vállal minden kortyért

Riczu Tamás felelősséget vállal minden kortyért

Bio szemlélettel a prémium vörösbor felé

Riczu Tamás 1973-ban született, nagy neve ellenére is a fiatal borászok közé tartozik, mégis van bőven tapasztalata ahhoz, hogy pályafutása további szakaszaihoz fontos döntéseket hozhasson.

Maul Zsolt, a szenvedélyes hedonista

Maul Zsolt, a szenvedélyes hedonista

Ki meri mondani, hogy a csúcsokat ostromolja

A sokarcú, gazdag Villány robusztus vonulatának képviselője Maul Zsolt, aki a családi örökséget két évtizede viszi tovább főállású borász vállalkozóként.