2011 óta „A Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedő New York a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye lett.
kitüntetés
Vinatus: a híres villányi pincesor felső csücskében
Ritka az olyan lendületű indulás, mint amilyen a Vinatusé volt.
Tiffán Ede útja a lankától a csúcsig
A borásznak Tiffán szerint tudnia kell, hogy ehhez a szakmához érzelmi kötődés, szív kell, s ha ez megvan, még a gyengébb színvonalú környezetben is lehet maradandót alkotni. De csak maximalizmussal.
Szöllősi Mihály, a barátságos professzor
Misi bácsi, akit a tisztelet hangján még a hozzá hasonló korúak is így szólítottak, vidám természetű, kedves, nyílt, szó szerint aranyos alakja volt a magyar borászat nagy családjának.
Mayer Márton, a divatos konzervatív
Mayer Márton köztudottan a maga makacs szelídségével készíti a borait. Nem nagyon érdeklik a divatok, nem kapkod, nem is hangoskodik.
Riczu Tamás felelősséget vállal minden kortyért
Riczu Tamás 1973-ban született, nagy neve ellenére is a fiatal borászok közé tartozik, mégis van bőven tapasztalata ahhoz, hogy pályafutása további szakaszaihoz fontos döntéseket hozhasson.
Günzer Tamás
Az idősebb Günzer testvér másfél évtizede készít nagyon magas minőségű borokat, és ezzel a sokat emlegetett villányi nagy ötös közvetlen közelébe ért.