Oldal kiválasztása

kitüntetés

A New York Kávéház

A New York Kávéház

A New York Kávéház és a kultúra egymástól elválaszthatatlan fogalmak

2011 óta „A Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedő New York a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye lett.

Tiffán Ede útja a lankától a csúcsig

Tiffán Ede útja a lankától a csúcsig

Kezében a zsinórmérték

A borásznak Tiffán szerint tudnia kell, hogy ehhez a szakmához érzelmi kötődés, szív kell, s ha ez megvan, még a gyengébb színvonalú környezetben is lehet maradandót alkotni. De csak maximalizmussal.

Szöllősi Mihály, a barátságos professzor

Szöllősi Mihály, a barátságos professzor

A megőrzött illat és a szép zamatok világa

Misi bácsi, akit a tisztelet hangján még a hozzá hasonló korúak is így szólítottak, vidám természetű, kedves, nyílt, szó szerint aranyos alakja volt a magyar borászat nagy családjának.

Mayer Márton, a divatos konzervatív

Mayer Márton, a divatos konzervatív

Biztos lábakon a kitaposott ösvényen

Mayer Márton köztudottan a maga makacs szelídségével készíti a borait. Nem nagyon érdeklik a divatok, nem kapkod, nem is hangoskodik.

Riczu Tamás felelősséget vállal minden kortyért

Riczu Tamás felelősséget vállal minden kortyért

Bio szemlélettel a prémium vörösbor felé

Riczu Tamás 1973-ban született, nagy neve ellenére is a fiatal borászok közé tartozik, mégis van bőven tapasztalata ahhoz, hogy pályafutása további szakaszaihoz fontos döntéseket hozhasson.

Günzer Tamás

Günzer Tamás

A folyton megújuló és a mélyen hagyományőrző

Az idősebb Günzer testvér másfél évtizede készít nagyon magas minőségű borokat, és ezzel a sokat emlegetett villányi nagy ötös közvetlen közelébe ért.