Oldal kiválasztása

együttműködés

Harmóniában a borvidékkel

Harmóniában a borvidékkel

A villányi Jackfall Bormanufaktúra

A Jackfall a hagyomány, a minőség és a modern gondolkodás szinergiája. Olyan maradandó entitás, mint amilyen a 19–20. század fordulóján az európai építészetben uralkodó, városképeket máig meghatározó eklektika volt, ami tulajdonképpen historizálva gyűjtötte egybe korábbi korok stílusának értékeit.

Édes Kiegyezés

Édes Kiegyezés

Különleges és újító csapatmunka

Az „Édes Kiegyezés” kollekciót a Budai Várban található Szamos Cukrászdában mutatták be, ahol közel 40 újságíró volt kíváncsi erre az újszerű kezdeményezésre.

Bevezetés a disznótorba

Bevezetés a disznótorba

Egy kalákában előadott, archaikus műveletsor

Magyarország a Monarchia utolsó két évtizedében Európa egyik legnagyobb sertéstenyésztő nagyhatalma volt. A disznóhús ma is a legmeghatározóbb ételünk, az egy főre jutó éves fogyasztás eléri a 25 kilogrammot fejenként, ami a teljes húsfogyasztásunk több mint 40%-a. Összehasonlításképp a marhahúsból és halból mintegy 3-3 kilogrammnyit eszünk meg egy évben…

Közösségben az erő

Közösségben az erő

A Magyarországi Drótszőrű Magyarvizsla Tenyésztők Egyesületéről

A tenyésztők túlnyomó többségének célja megegyezik, mindannyian szeretnék a legkiválóbb kutyát létrehozni, ám ennek ellenére sem tapasztalható semmiféle versengés közöttük. Inkább az együttműködés jellemző a magyarországi kennelekre, hiszen a fajta fenntartása és tenyésztése mindannyiuk közös érdeke.