Oldal kiválasztása

Temesvári Márta

Minden, ami kert – egy helyen!

Minden, ami kert – egy helyen!

Lobitz Ákos mosonmagyaróvári Dzsungelországa

A faiskolában csodás örökzöldek, virágzó cserjék, lombos fák, mediterrán növénykülönlegességek várják a látogatókat. Az sem távozik üres kézzel, aki szobanövényeket keres, hiszen a több száz négyzetméteres virágáruházban mindenki megtalálhatja álmai virágait.

Apáról fiúra

Apáról fiúra

A Horváth és Fiai Kft. vérbeli családi vállalkozás

„A kertépítésben az a szép, hogy bármilyen elhanyagolt vagy rendezetlen területből jól használható, esztétikus környezetet lehet varázsolni” – véli Horváth Béla, a Horváth és Fiai Kert- és Parképítő Kft. alapítója, aki egész életében kertekkel foglalkozott.

Holland Pázsit – és a fű még télen is zöld marad!

Holland Pázsit – és a fű még télen is zöld marad!

Amit úgy terveztek, hogy ellenálljon a legrosszabb időjárási viszonyoknak

Ezeket a gyepeket a legjobb alapanyagok felhasználásával tervezték – így garantálva a hosszú élettartamot és az állandó magas minőséget. Hogy képesek legyenek a legkényesebb ízlésűeket is lenyűgözni, az összes termék a mai piacon létező legmodernebb, legélethűbb fűszálakból készül.

Tradicionális évelő kertészet az Őrségben

Tradicionális évelő kertészet az Őrségben

A Zsohár Kertészet értékeiről

A Zsohár Kertészet jelmondata: „Minőségi termék és minőségi szolgáltatás.” Ehhez ragaszkodva tudnak hosszú távon sikeres termesztők maradni, vevőikkel tartós, eredményes kapcsolatot fenntartani. Ars poétikájuk meghatározza azt, hogy csak kiváló minőségű alapanyagokból dolgozzanak, jól megválasztott szaporítóanyag-termelőktől vásároljanak, és mindezt évről évre kontrollálják.