Oldal kiválasztása

víz

Üzemek gyártásától a kézműves sörökig

Üzemek gyártásától a kézműves sörökig

A Lőrinci Sörfőzde Kft.

A főzde repertoárjában szereplő italok egyike sem tartalmaz semmilyen plusz adalékanyagot, amit mindig büszkén emelnek ki fontos pozitívumként. Kizárólag víz, árpamaláta, komló és élesztő felhasználásával dolgoznak – ezek közül is a magas minőségű alapanyagokat használják, amelyek a lehető legtermészetesebbek.

Birodalmi gondolatok

Birodalmi gondolatok

A Kurbely Sörfőzde és Söröző titka

Ha van ilyen sörben, akkor a Kurbelyéké házias jellegű, mint az a kisvendéglői csülkös pacal, amit a nagypapa receptje alapján készítenek, vastag puha kenyérrel, kovászos uborkával tálalják.

A 3 botos horgászatért

A 3 botos horgászatért

Czero Fishing Team

Akárhogy is fog változni a helyzet, Czeroczki Zoltán elkötelezetten képviseli a magyar horgászatot, a halfogyasztás népszerűsítését, a horgászati és halászati szabályozások bővítését, s az egykori Horgászpárt 12 pontja szellemiségében kezét értőn s aggódva tartja rajta az ágazat ütőerén.

Vizet!

Vizet!

A sörfőzés és a vízkeménység összefüggéseiről

A legmodernebb hazai kézműves főzdékben már addig jutottak, hogy fajtánként más összetételű vizet használnak.