Oldal kiválasztása

vadászat

Vadul nem esszük

Vadul nem esszük

A vadhús finom, csak érteni kell hozzá

Bizonyos létfontosságú ásványi anyagok kétszer, háromszor vagy akár többször nagyobb arányban fordulnak elő a vadhúsban, mint a tenyésztett háziállatokéban.

A diktátor ajándéka

A diktátor ajándéka

Az erdélyi kopó

A kopó típusú kutyákról a népvándorlás idejéről származnak a legidősebb régészeti leletek. A honfoglaló magyarok előszeretettel alkalmazták a kopókat vadászatokon, akiket magukkal hoztak a Kárpát-medencébe. Az itt élő egyedek keveredtek az érkezőkkel, amelyből kialakult a pannon kopó, amely az erdélyi kopó közvetlen őse, történetük a 11-12. századra nyúlik vissza.

A nyílsebes főnemes

A nyílsebes főnemes

A magyar agár

Dr. Jakkel Tamás hosszan beszélt a magyar kutyafajták helyzetéről, illetve a világban zajló, tenyésztéssel kapcsolatos folyamatokról. Amikor a magyar agárhoz érkezett, büszkeséget, szeretetet és odaadást lehetett hallani a hangjában.

Teltség és gazdag zamat: Agancsos

Teltség és gazdag zamat: Agancsos

Mosolygós emberpár mosolygós borokkal, Zoltán és Éva

„A természet szeretete, a minőség tisztelete, emberközeliség. Ezek az értékek jelentik a borkészítés alapjait számunkra” – fogalmaz összefoglalóan Kovács Zoltán.

A szakállas szaglektor

A szakállas szaglektor

A drótszőrű magyar vizsla

Ha egy gazda képes nemcsak tolerálni, de értékelni is drótszőrű vizslája mozgékonyságát, túláradó vizslahűségét, akkor biztosan meg fogja tapasztalni, milyen nagyszerű fajtával szegődtek egymáshoz.