„Ha léleknyugtató, akusztikus hangzásra vágyik, ha kimerült agya relaxációért kiált, ha fáradt testének kényelmet adó nyugágy hatását akarja megsokszorozni laptopja vagy egyéb okos eszköze segítségével, akkor üsse be a keresőbe: www.nqv.hu. És élvezze ki a pillanat örömét.”
kolbász
A hagyományokra alapozva építik a jövőt
Ezekért a hamisítatlan, régi ízekért messziről is eljönnek ide az emberek, mert tudják, amit itt megkapnak, ugyanazt kapják holnap és holnapután is.
Bevezetés a disznótorba
Magyarország a Monarchia utolsó két évtizedében Európa egyik legnagyobb sertéstenyésztő nagyhatalma volt. A disznóhús ma is a legmeghatározóbb ételünk, az egy főre jutó éves fogyasztás eléri a 25 kilogrammot fejenként, ami a teljes húsfogyasztásunk több mint 40%-a. Összehasonlításképp a marhahúsból és halból mintegy 3-3 kilogrammnyit eszünk meg egy évben…
Az ember, akit kolbászművesnek rendelt a sors
A kolbászkészítés tudományát és a hentes szakmát már az anyaméhben megismerte a nagykamrási hentes fia.
Szenvedéllyel töltve
Elindult a nagy sorozat, és ma az ország legtöbb szenvedéllyel átitatott fesztiválja a csabai, ahol olyan energiával csap fel az életkedv, mint sehol máshol.
Egy sors – Brauch Ferenc
A Brauch név közismert volt a múlt század első felének Budapestjén.