Oldal kiválasztása

fagylalt

A szarvasi Benke Cukrászda

A szarvasi Benke Cukrászda

Már a negyedik generáció készül vigyázni a Benke Cukrászda jó hírét

A Benke családnál az elmúlt hetvenöt évben úgy vigyáztak a cukrászda jó hírére, hogy mindig maguk közül kiválasztott, megbízható utódoknak adták át stafétabotot.

„Zöldségeket” beszélünk…

„Zöldségeket” beszélünk…

Főszerepben a tonkabab, spárga, cékla, spenót

Bizonyos zöldségek és gyümölcsök egyaránt alkotórészei lehetnek a sós és édes előételeknek, főételeknek és desszerteknek. Újabban pedig, az ételallergiák nagy fokú elterjedésével – vagy inkább felfedezésével, hiszen ki tudja, hogy száz éve ki, milyen érzékenységben szenvedett – egyes zöldségek új szerepben mutatkoznak meg.