Oldal kiválasztása

búza

Király Búza – Szívvel és lélekkel

Király Búza – Szívvel és lélekkel

A Bóly-Töttösi Zrt. földjein termesztett, újonnan nemesített búzafajta, a Király Búza nemcsak méretében, de tartalmilag is a búzák királya

A Király Búza liszt egy ízig-vérig hazai termék; magyar nemesítés, hazai földben termett, itthoni feldolgozás. Egy liszt, aminek íze van E-számok, különböző kiegészítők, ízesítők és mindenféle trükk nélkül. Kétféle természetes adalék hozzáadásával készül: szívvel és lélekkel.

Magyar földbe magyar búzát

Magyar földbe magyar búzát

A kenyér hazai fejlődéstörténete párhuzamos Európa más országaiban, főleg a mediterrán vidéken befutott pályájával

A martonvásári központ már eddig is bizonyította alkalmazkodóképességét, s bármilyen igény merül fel a hazai termesztők részéről, azt ki tudják elégíteni.

Magyarok kenyere

Magyarok kenyere

Történeti áttekintés

Kenyeres nemzet lévén, a közvélekedés szerint a kenyér „ősidők óta” a magyarok népélelme, elmaradhatatlan része a főúri, polgári, munkás és paraszt élelmezésnek.

Ízek, zamatok, felismerések

Ízek, zamatok, felismerések

Ahol agyalni kezd az ember, előbb-utóbb valamiből alkoholos italt fog készíteni

„A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket és azt szeretné, hogy boldogok legyünk.”